opc_loader

Zilveren zegelring met vingerafdruk in afgeronde onyx steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
149,00
Ringmaat:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Beschrijving

De klassieke zegelring met een zeer persoonlijke touch. Deze mooie zilveren zegelring heeft een klassiek design: stevige body met een afgeronde bovenzijde, ingelegd met diepzwart onyx. In deze zegel kunnen wij de vingerafdruk van een geliefde of dierbare graveren. Ook het graveren van een (geschaalde) afdruk van een handpalm, dierenpoot of babyvoetje behoort tot de mogelijkheden. Door gebruik te maken van een precisie-laser kunnen wij de afdruk van uw keuze tot in de kleinste details in uw ring graveren. Zo bent u verzekerd van een uniek sieraad van de hoogste kwaliteit.

De afdrukring is vervaardigd uit massief 925 sterling zilver en verkrijgbaar in de ringmaten 19 tot en met 21 millimeter. De ring is aan de bovenzijde 15 millimeter breed. U kunt uw ring nog persoonlijker door aan de binnenzijde een tekst naar keuze te laten graveren. Daarnaast kunt u de zegelring mat of glanzend laten afwerken.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: