opc_loader

Draad naamarmband 371

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
35,95
Lengte armband:
Hartje toevoegen:
Beschrijving

Prachtige en zeer unieke draad- en schakelarmband vervaardigd uit 925 sterling zilver! De zeer fijne schakels zijn aan elkaar vastgemaakt, en aan het haakje van de naam nog een keer teruggespannen. Op deze manier heeft u een armband met twee subtiele rijen schakels, wat een erg elegante uitstraling geeft.

De tekst van maximaal 8 tekens wordt gemaakt een massieve zilverdraad van 925 sterling zilver, welke met de hand gedraaid en gevormd wordt tot een tekst naar uw keuze. Daarnaast heeft u de mogelijkheid beide zijden een hartje toe te voegen. U kunt dit aangeven in het tekstvlak vóór uw betaling. Van dit unieke sieraad hebben wij ook de mogelijkheid tot het maken van een bijpassende ketting én ring met tekst/naam, en zelfs een landafdruk naar keuze.

Deze uniek bijpassende sieraden vindt u hier. Deze armband is verkrijbaar in diverse lengtes (14cm - 22cm), wat ze uitermate geschikt maakt voor de hele familie!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items