opc_loader
Gastenboek
Juli 
Hallo ik heb mijn bestelling ontvangen...
Loes 
Nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en...
Giel Zwaan 
Afgelopen week gegraveerde manchetknopen...
Loes Scholman 
Het cadeau wat onze kleinzoon aan onze...

Brede leren as armband

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
129,00
Lengte armband:
Materiaal:
Afwerking:
Gravure:
Vullen sieraad:
Kleur leer:
Beschrijving

Mooie stevige asarmband van leer. Deze robuuste armband van leer lijkt op het eerste gezicht een normaal en stoer uniseks sieraad. Maar door de toevoeging van een discreet geplaatste askamer in de sluiting van de armband wordt dit sieraad een heel bijzonder aandenken. In de askamer kan een beetje as van een dierbare overledene worden gedaan, waardoor deze persoon altijd bij u is. De lederen asarmband wordt nog persoonlijker door de keuze die u heeft uit diverse soorten en kleuren leer en de keuze voor een zilveren of RVS sluiting die mat of glanzend wordt afgewerkt.

De asarmband kan gevuld worden via een klein schroefdopje in de sluiting. U kunt de askamer eenvoudig zelf vullen of dit door ons laten doen. Indien u voor deze laatste optie kiest, ontvangt u de instructies voor het (aangetekend) toesturen van de as na plaatsing van uw bestelling.

De leren asarmband is 25 millimeter breed en verkrijgbaar in de lengte 16 tot 22 centimeter. Om te bepalen welke maat voor u geschikt is meet u de pols ter hoogte van de knokkel van het polsgewricht:

- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm
- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm
- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

Het leer van deze as armband is verkrijgbaar in onderstaande kleuren. Leer is een natuurproduct, hierdoor kan de kleur licht afwijken van de afbeelding.

Kleuren leer as armbanden

Levertijd: circa 2-4 weken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items