opc_loader
Gastenboek
Annick  
Beste, Dit was onze eerste keer bestellen...
Danielle janssen 
Zojuist de hangertjes binnen gekregen en wat...
Leticia 
Beste Ik heb de ringen vandaag mogen...
Sebastiaan 
Cadeau binnen. Super blij mee!! Top...

Brede leren as armband

- Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
129,00
Lengte armband:
Breedte armband:
Afwerking:
Tekstgravure binnenzijde slot:
Vullen sieraad:
Kleur leer:
Kleur slot:
x
Beschrijving

Mooie stevige asarmband van leer. Deze robuuste armband van leer lijkt op het eerste gezicht een normaal en stoer uniseks sieraad. Maar door de toevoeging van een discreet geplaatste askamer in de sluiting van de armband wordt dit sieraad een heel bijzonder aandenken. In de askamer kan een beetje as van een dierbare overledene worden gedaan, waardoor deze persoon altijd bij u is. De lederen asarmband wordt nog persoonlijker door de keuze die u heeft uit diverse soorten en kleuren leer en de keuze voor een zilveren of RVS sluiting die mat of glanzend wordt afgewerkt.

De asarmband kan gevuld worden via een klein schroefdopje in de sluiting. U kunt de askamer eenvoudig zelf vullen of dit door ons laten doen. Indien u voor deze laatste optie kiest, ontvangt u de instructies voor het (aangetekend) toesturen van de as na plaatsing van uw bestelling.

De leren asarmband is 25 millimeter breed en verkrijgbaar in de lengte 16 tot 22 centimeter. Om te bepalen welke maat voor u geschikt is meet u de pols ter hoogte van de knokkel van het polsgewricht:

- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm
- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm
- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

U heeft de keuze uit de volgende soorten en kleuren leer:

Kleuren leer armband met as

Levertijd: circa 2-4 weken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items