opc_loader
Gastenboek
Anita Janssen 
Gisteren de armbanden (assierraden) mogen...
Juli 
Hallo ik heb mijn bestelling ontvangen...
Loes 
Nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en...
Giel Zwaan 
Afgelopen week gegraveerde manchetknopen...

Dubbel gevlochten leren as armband

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
129,00
Lengte armband:
Materiaal:
Afwerking:
Gravure:
Vullen sieraad:
Kleur leer:
Kleur slot:
Beschrijving

Een mooi gebaar voor een mooi persoon. In deze stoere leren armband zit een askamer verscholen in de sluiting. Deze biedt plaats aan een beetje as van een dierbare overledene. Op die manier draagt u de herinnering aan deze persoon letterlijk altijd bij u. Door de askamer onopvallend te verwerken in de sluiting is deze armband van gevlochten leer de perfecte manier om uw dierbare discreet te gedenken.

De asarmband bestaat uit een dubbele set banden van gevlochten leer. U kunt hierbij kiezen uit bruin, donkerbruin of zwart leer. Ook bepaalt u zelf of u de armband strak of liever wat losser wil hebben. Voor de sluiting heeft u de optie tussen een zilveren of RVS sluiting in mat of glans. De asarmband wordt gevuld via een klein schroefdopje in de sluiting. U kunt de askamer eenvoudig zelf vullen of dit door ons laten doen. Indien u voor deze laatste optie kiest, ontvangt u de instructies voor het (aangetekend) toesturen van de as na plaatsing van uw bestelling.

Lengtematen: 16 tot en met 22 centimeter

De polsmaat meet u het makkelijkst bij de knokkel. Houd hierbij rekening met de volgende richtlijnen:

- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm
- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm
- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

Het leer van deze as armband is verkrijgbaar in onderstaande kleuren. Leer is een natuurproduct, hierdoor kan de kleur licht afwijken van de afbeelding.

Kleuren leer as armbanden

Levertijd: circa 2-4 weken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items