opc_loader
Gastenboek
Juli 
Hallo ik heb mijn bestelling ontvangen...
Loes 
Nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en...
Giel Zwaan 
Afgelopen week gegraveerde manchetknopen...
Loes Scholman 
Het cadeau wat onze kleinzoon aan onze...

Dubbele leren armband met askamer

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
129,00
Lengte armband:
Materiaal:
Afwerking:
Gravure:
Vullen sieraad:
Kleur leer:
Kleur slot:
Beschrijving

Stoere leren armband voor iedereen met een zachte kant. Op het eerste gezicht is deze dubbele armband van leer een casual sieraad voor de moderne man of vrouw. Maar wat deze armband bijzonder maakt is de kleine askamer in de sluiting. Hierin draagt u de as van een dierbare overledene bij u, als eerbetoon aan deze bijzondere persoon. Zijn robuuste look maakt deze asarmband zeer geschikt om dagelijks te dragen, zonder een uitgesproken herinneringssieraad te zijn.

De dubbele lederen asarmband is er in verschillende lengten en breedtes, zodat u zelf kunt kiezen hoe los of juist strak u de armband wil dragen. Ook heeft u de keuze uit diverse soorten leer en een RVS of een zilveren sluiting die mat of glanzend wordt afgewerkt. De asarmband wordt gevuld via een klein schroefdopje in de sluiting. U kunt de askamer eenvoudig zelf vullen of dit door ons laten doen. Indien u voor deze laatste optie kiest, ontvangt u de instructies voor het (aangetekend) toesturen van de as na plaatsing van uw bestelling.

Lengtematen: 16 tot en met 22 centimeter


De polsmaat meet u het makkelijkst bij de knokkel. Houd hierbij rekening met de volgende richtlijnen:

- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm
- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm
- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

Levertijd: circa 2-4 weken.

Het leer van deze as armband is verkrijgbaar in onderstaande kleuren. Leer is een natuurproduct, hierdoor kan de kleur licht afwijken van de afbeelding.

Kleuren leer as armbanden
 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items