opc_loader
Gastenboek
Marjan 
Het sieraad is binnen. Dank je wel. T is...
Albertina 
We hebben de bestelling met SOS sieraad...
Mellanie 
Daarnet de armbanden weer ontvangen! Top!...
Audrey 
Heel erg bedankt voor de goede service! Het...

Smalle leren as armband

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
119,00
Lengte armband:
Breedte armband:
Afwerking:
Tekstgravure binnenzijde slot:
Vullen sieraad:
Kleur leer:
Kleur slot:
x
Beschrijving

Stoere lederen asarmband voor zowel dames als heren. Deze mooie leren armband is voorzien van een sluiting met een verborgen kleine askamer. Hiermee draagt u op discrete wijze de herinnering aan een dierbare letterlijk altijd bij u. Dit maakt deze asarmband tot een subtiel gedenksieraad dat volledig te personaliseren is. Zo heeft u de keuze uit diverse soorten en kleuren leer en bepaalt u zelf of u de sluiting met askamer in RVS of zilver wil hebben en mat of glanzend wilt laten afwerken.

De asarmband kan gevuld worden via een klein schroefdopje in de sluiting. U kunt de askamer eenvoudig zelf vullen of dit door ons laten doen. Indien u voor deze laatste optie kiest, ontvangt u de instructies voor het (aangetekend) toesturen van de as na plaatsing van uw bestelling.

De leren asarmband is 14 millimeter breed en verkrijgbaar in de lengtes 16 tot 22 centimeter. Om te bepalen welke maat voor u geschikt is meet u de pols ter hoogte van de knokkel van het polsgewricht:
- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm
- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm
- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

Het leer van deze as armband is verkrijgbaar in onderstaande kleuren. Leer is een natuurproduct, hierdoor kan de kleur licht afwijken van de afbeelding.

Levertijd: circa 2-4 weken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items