opc_loader
Gastenboek
Cynthia De Meester 
Ik ben echt enorm blij met mijn aankoop....
Chantalle 
Dankjewel mijn armband is binnen Geweldig...
Henk 
Hartelijk dank voor de snelle levering van...
Tamara Bergsma 
Afgelopen maandag heb ik een armband...

Zilveren as armband met zirkonia en gesloten askamer

209,00
Strak gemeten polsmaat:
Afwerking:
Vullen sieraad:
Beschrijving

Prachtige moderne zilveren asarmband met zirkonia. Met deze schitterend vormgegeven armband draagt u de herinnering aan een dierbare altijd bij u. Door zijn moderne vormgeving is de asarmband een zeer geschikt sieraad voor iedere dag en bij elke gelegenheid. De askamer is subtiel in de armband verwerkt. U kunt deze zilveren armband verder personaliseren door te kiezen voor een matte of glanzende afwerking. De schitterende zirkonia geeft de asarmband een elegante uitstraling.

De zilveren asarmband is 6 millimeter breed. Wij maken de armband voor u op maat: geef uw polsmaat door bij het plaatsen van uw bestelling. Voor de juiste polsmaat meet u nauwsluitend de omtrek van uw polsgewricht bij de knokkel. De uiteindelijke asarmband zal losser om uw pols zitten vanwege de sluiting.

De asarmband kan gevuld worden via een klein schroefdopje in de sluiting. U kunt de askamer eenvoudig zelf vullen met een beetje as of dit door ons laten doen. Indien u voor deze laatste optie kiest, ontvangt u de instructies voor het (aangetekend) toesturen van de as na plaatsing van uw bestelling.

Levertijd: circa 2-4 weken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: