opc_loader

Asring met glazen asbol

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
159,00
Kleur asbol:
Ringmaat asring:
Materiaal:
Afwerking:
Gravure:
Beschrijving

Een klassieker met een zeer persoonlijke touch. Deze asring in goud of zilver heeft een prachtig tijdloos design: eenvoudig maar elegant en daardoor zeer geschikt als sieraad om dagelijks te dragen. Omdat aan de bovenzijde een klein glazen bolletje is ingezet waarin een klein beetje as van een overleden dierbare kan worden verwerkt, draagt u de herinnering aan deze persoon op deze manier altijd bij u. Het asbolletje kan worden uitgevoerd in diverse kleuren, maar blijft altijd transparant waardoor de asdeeltjes op subtiele wijze zichtbaar zijn. 

Deze asring is 3 millimeter breed; het asbolletje heeft een doorsnede van 5 millimeter. Aan de bovenzijde is de ring 2,5 millimeter dik en aan de onderzijde 1,5 millimeter, zodat deze comfortabel zit. De ring is verkrijgbaar in de ringmaten 15,5 tot en met 21,5 millimeter.

De asring is volledig te personaliseren: u kunt kiezen uit een uitvoering in zilver, geelgoud, roodgoud of witgoud. De ring kan mat of glanzend worden afgewerkt en het is mogelijk om de binnenzijde van de ring te laten graveren met een tekst naar keuze. Ook de kleur van het asbolletje kiest u zelf waarbij u de keuze heeft uit de volgende kleuren:

Asbol

Het as wordt door onze goudsmid in de asring verwerkt. Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u de instructies om een beetje as per (aangetekende) post naar ons op te sturen.

Levertijd: 2-4 weken na het ontvangen van het as.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items