opc_loader

Rechte asring met glazen bol

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
169,00
Kleur asbol:
Ringmaat asring:
Materiaal:
Afwerking:
Gravure:
Beschrijving

Beeldschoon in al zijn eenvoud. Deze asring heeft een klassiek recht model, maar ook een bijzondere touch. Aan de bovenzijde wordt een glazen bol geplaatst waarin op een subtiele manier een beetje as van een overleden dierbare kan worden verwerkt. Het glazen asbolletje is transparant waardoor de asdeeltjes zichtbaar zijn. Zo draagt u de herinnering aan die ene speciale persoon altijd bij u. De kleur van de asbol bepaald u zelf, u heeft de keuze uit de volgende 19 kleuren:

Kleur asbollen

De asring is 3 millimeter breed en de glazen asbol heeft een doorsnede van 5 millimeter. De ring is verkrijgbaar in de ringmaten 15,5 tot en met 21,5 millimeter en kan in zilver, witgoud, geelgoud of roodgoud worden uitgevoerd. Daarnaast heeft u de keuze uit een matte of glanzende afwerking. Personaliseer uw asring verder door aan de binnenzijde een tekst te laten graveren.

Het as wordt door onze goudsmid verwerkt in het sieraad. Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u de instructies om een beetje as per (aangetekende) post naar ons op te sturen.

Levertijd: 2-4 weken na het ontvangen van het as.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items