opc_loader

Ring met 5mm glazen steen met as

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
209,00
Kleur asbol:
Ringmaat asring:
Materiaal:
Afwerking:
Gravure:
Beschrijving

Modern maar toch eigentijds: deze prachtige asring vormt een tijdloze herinnering die u altijd bij u kunt dragen. De ring heeft een modern design waarbij het edelmetaal aan de bovenzijde iets uit elkaar loopt. In deze opening wordt een glazen bolletje van 5mm in een zetting geplaatst waarin door onze goudsmid een beetje as van uw dierbare wordt verwerkt. Omdat het asbolletje transparant is blijven de asdeeltjes op subtiele wijze zichtbaar.

Deze bijzondere asring is volledig te personaliseren. Zo heeft u de keuze uit een uitvoering in zilver, geelgoud, witgoud of roodgoud en kan de ring mat of glanzend worden afgewerkt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een persoonlijke tekst aan de binnenzijde te laten graveren, dit kan in sierlijke schrijfletters en in standaard rechte letters. Ook bepaalt u zelf de kleur van het glas van het asbolletje, de volgende kleuren zijn beschikbaar:

Asbol kleuren

De asring is 3 millimeter breed in de basis, welke breder uitloopt naar boven waartussen het asbolletje zit. Bovenaan is de ring 2,5 millimeter dik en aan de onderzijde 1,5 millimeter. De asring is verkrijgbaar in de ringmaten 15,5 tot en met 21,5 millimeter.

Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u de instructies om een beetje as per (aangetekende) post naar ons op te sturen. De levertijd bedraagt circa 2-4 weken na het ontvangst van het as.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items