opc_loader

Ring met 6mm asbol in ronde en 5 stenen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
287,00
Kleur asbol:
Ringmaat asring:
Materiaal:
Afwerking:
Gravure:
Beschrijving

Deze asring is een echte eye-catcher. De ring bevat een ronde van 14mm met 5 prachtige zirkonia stenen en een 6mm asbol waarin op een subtiele manier een beetje as van een overleden dierbare kan worden verwerkt. Zo draagt u de herinnering aan die ene speciale persoon altijd bij u. Het glazen asbolletje is transparant waardoor de asdeeltjes zichtbaar zijn. De kleur van het asbolletje kiest u zelf, u heeft daarbij de keuze uit de volgende kleuren:

Asbollen

De basisring van deze asring is 5 millimeter breed. De ring is verkrijgbaar in de ringmaten 15,5 tot en met 21,5 millimeter en kan in zilver, witgoud, geelgoud of roodgoud worden uitgevoerd. Daarnaast heeft u de keuze uit een matte (zoals foto) of een glanzende afwerking. Personaliseer uw asring verder door aan de binnenzijde een tekst te laten graveren.

Het as wordt door onze goudsmid verwerkt in het sieraad. Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u de instructies om een beetje as per (aangetekende) post naar ons op te sturen.

Als aanvulling is het mogelijk om een persoonlijke tekst in de binnenzijde van de ring te laten graveren, dit kan in een sierlijke schrijfletter of in een standaard rechte letter.

Levertijd: 2-4 weken na het ontvangen van het as.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items