opc_loader

Zilveren asring met glazen bolletje en zirkonia's 850

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
219,00
Kleur asbol:
Ringmaat:
Afwerking:
Gravure:
Beschrijving

Mooie, sierlijke zilveren ring met subtiel asbolletje en zirkonia’s. Het bijzondere design van deze asring maakt dit sieraad tot een echte eyecatcher. De zilveren ring is op elegante wijze opengewerkt en aan de bovenzijde versierd met pavé gezette zirkonia siersteentjes. Aan de bovenkant wordt tevens een klein bolletjes van glas geplaatst waarin de as van een overleden dierbare verwerkt kan worden. Zo wordt deze ring van zilver een uniek en zeer persoonlijk aandenken.

De ring is verkrijgbaar in de ringmaten 15,5 tot en met 21,5 millimeter. De asring is volledig te personaliseren. U kiest zelf voor een matte of glanzende (zie afbeelding) afwerking van het zilver en u kunt de kleur van het asbolletje uitkiezen:

Asbol kleuren

Het as wordt door onze goudsmid in de ring verwerkt. U ontvangt de instructies voor het (aangetekend) toesturen hiervan na plaatsing van uw bestelling.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van het as.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: