opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren ring met glazen as bol 7mm en pave gezette zirkonia

149,00

Kleur asbol:

Ringmaat asring:

Afwerking:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Deze asring is een echte eye-catcher met een oog voor detail. De ring bevat een ronde van 14mm waarin een 6mm asbol wordt geplaatst in een kleur naar keuze waarin op een subtiele manier een beetje as van een overleden dierbare kan worden verwerkt. Het glazen asbolletje is transparant waardoor de asdeeltjes zichtbaar zijn. Zo draagt u de herinnering aan die ene speciale persoon altijd bij u.

De basisring van deze asring is 12 millimeter breed  en heeft naast de asbol mooie zirkonia steentjes. De ring is verkrijgbaar in de ringmaten 15,5 tot en met 21,5 millimeter. Daarnaast heeft u de keuze uit een matte (zoals foto) of een glanzende afwerking. Qua asbol heeft u de keuze uit de volgende kleuren:

Asbollen kleur

Het as wordt door onze goudsmid verwerkt in het sieraad. Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u de instructies om een beetje as per (aangetekende) post naar ons op te sturen.

Als aanvulling is het mogelijk om een persoonlijke tekst in de binnenzijde van de ring te laten graveren, dit kan in een sierlijke schrijfletter of in een standaard rechte letter.

Levertijd: 2-4 weken na het ontvangen van het as.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: