opc_loader
Gastenboek
Melanie 
Armband met tekst goed ontvangen en heel...
Sandra 
Hartstikke bedankt voor de snelle levering...
Everlyn  
Ik heb het baby armbandje ontvangen. Super...
Cynthia De Meester 
Ik ben echt enorm blij met mijn aankoop....

Asring met 3 stenen 716

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
189,00
Ringmaat asring:
Materiaal:
Pave gezette stenen:
Afwerking:
Gravure:
Askamer:
Beschrijving

Ring met gesloten askamer en met 3 pave gezette stenen. De askamer kan worden afgesloten maar kan ook worden voorzien van een schroefdopje.

Kiest u voor een gesloten askamer, dan is de ring 2,5mm dik aan de bovenzijde op de plaats van de askamer en 1,5mm dik aan de onderzijde. Het as wordt door onze goudsmid verwerkt in het sieraad. Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u de instructies om een beetje as aan ons toe te sturen per post.

Kiest u voor een gesloten askamer met een schroefdopje, dan wordt de askamer voorzien van een schroefje. De askamer is dan zelf te vullen via het schroefje. Bij deze optie is de ring 3,5mm dik aan de bovenzijde waar de askamer zit en 2mm dik aan de onderzijde.

De ring kan mat (zoals afbeelding) of glanzend worden afgewerkt. De ring is verkrijgbaar in de ringmaten 15,5mm tot en met 21,5mm. De ring is 5mm breed. Als maatwerkoptie kan de ring ook in een breedte van 7mm vervaardigd worden, neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice.

Levertijd: 2-4 weken na het ontvangen van het as.

Extra informatie

asring ringmaat meten

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items