opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Glazen gedenksieraad Lotus flower

165,00

Ketting meebestellen:

Kleur glas:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Deze uniek handgemaakt en mondgeblazen glazen gedenksieraad is geïnspireerd op de vorm van de prachtige Lotus bloem. In de hanger is een kleine hoeveelheid as van uw geliefde verwerkt. De hanger heeft een doorsnede van ca. 2cm en is beschikbaar in vier verschillende kleuren; lichtblauw, donkerblauw, groen en amber/paars. U kunt er ook voor kiezen om een zilveren slang collier mee te bestellen.

Na uw bestelling sturen wij u een voorgefrankeerde envelop met daarin alles wat u nodig heeft om een kleine hoeveelheid as van uw dierbare aan ons te retourneren. Elk gedenksieraad wordt individueel voor u gemaakt. Indien u meerdere hangers besteld, zullen deze mogelijk niet identiek aan elkaar zijn. De hanger wordt geleverd in een luxe sieraden doos.

Proces na bestelling

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, sturen wij u een voorgefrankeerde envelop met daarin allwas wat u nodig heeft om een kleinde hoeveelheid as veilig aan ons te versturen. De levertijd van dit sieraad bedraagt circa 6 weken. Wij raden u aan een kleine hoeveelheid as te bewaren mocht er onverhoopt iets mis gaan met de post. 

Is mijn as veilig bij jullie?

Wij gaan uiteraard met de grootst mogelijke zorg om met uw as. Verzendingen vinden uitsluitend plaats met PostNL en het Britse staat postbedrijf Royal Mail. Alle zendingen worden met Track & trace verzonden. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan met de zending as naar het Verenigd Koninkrijk, zullen wij ervoor zorgen dat u kostenloos de as opnieuw kunt versturen. Mocht er iets mis gaan met de zending van het gedenksieraad aan u, zullen wij kostenloos een nieuw gedenksieraad voor u maken en versturen.

Zijn er andere kleuren en maten te bestellen?

Ja, in het geval dat u graag een andere maat of een andere kleur wilt bestellen, dan bespreken wij graag met u de verschillende mogelijkheden.

Laatst bekeken items