opc_loader

Hanger open hart en geboortesteen 302

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
49,95
Lengte ketting:
Geboortesteen:
Beschrijving

Een uitgesneden hart, uit een hart: deze unieke hartvormige hanger van 925 sterling zilver heeft een erg geliefde uitstraling. Toch is hij ook erg speels, waardoor hij niet alleen geschikt is voor uw geliefde, maar bijvoorbeeld ook voor een sterke familieband, zoals gegraveerd op de voorbeeld foto. Een prachtige, persoonlijke tekst maakt deze hanger helemaal af! Daarnaast kunt u onderstaand de geboortestenen zien, welke u kunt toevoegen aan de hanger. Kies bijvoorbeeld de geboortemaand van de ontvanger, de maand waarin jullie elkaar leerde kennen, of gewoon de lievelingskleur! Alles is mogelijk.


De zilveren hanger heeft een formaat van 25mm en wordt geleverd inclusief een zilveren ketting. De afmeting van de ketting is standaard 35cm of 40cm, maar indien gewenst kunt u bovenstaand voor een kleine meerprijs een langere ketting kiezen. Zowel we hanger als de ketting zijn gemaakt van 925 sterling zilver! 

 

Geboorte steentjes

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items