opc_loader

Naamplaat hanger 423

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
49,25
Plaatsing tekst:
Lengte ketting:
Hartje toevoegen:
Beschrijving

Wat deze naamplaat hanger uniek maakt is dat hij zowel horizontaal als verticaal besteld kan worden. De naamhanger is vervaardigd uit 925 massief waardoor u een ketting ontvangt welke heel erg lang mooi blijft! 925 zilver is namelijk de beste kwaliteit zilver die u kunt hebben. Horizontaal is er ruimte voor maximaal 9 tekens, welke wij uit het materiaal snijden. Verticaal hebben we de ruimte voor maximaal 6 tekens. Denk bijvoorbeeld aan een naam, een waardevolle tekst, of een cijfercombinatie om uw ketting extra persoonlijk te maken! U verrast er eenvoudig een geliefde of bekende mee, maar ook voor uzelf is dit een prachtig sieraad! Is de ketting bedoeld voor uw partner of geliefde, of gewoon voor een heel bijzonder persoon in uw leven? Dan kunnen wij gratis een hartje uit uw hanger snijden. Dit kunt u bovenstaand zelf bepalen.


De ketting is zowel onder mannen als vrouwen erg populair. De zilveren hanger wordt geleverd inclusief een zilveren ketting in een lengte naar keuze! 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items