opc_loader

Hanger bloem en geboortesteen 317

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
52,45
Lengte ketting:
Geboortesteen:
Beschrijving

Een prachtige bos bloemen: een mooi symbool voor uw liefde. Echter, bloemen vergaan. Daarom hebben wij deze prachtige hanger ontwikkelt in de vorm van een bloem. Deze hanger is gemaakt van 100% 925 sterling zilver en met mijn diameter van 19mm heeft hij een subtiel opvallend formaat. De onderkant van het zilveren hangertje kan worden voorzien van een romantische tekst, een woord, naam of bijvoorbeeld cijfercombinatie: het is maar net waar u voor kiest! Er kunnen maximaal 10 tekens gegraveerd worden, welke worden gegraveerd in opvallend zwart. Zo valt uw tekst niet weg in de hanger. Naast het bedeltje aan de ketting hangen we ook een mooie geboortesteen aan uw ketting. Onderstaand vindt u de beschikbare kleuren welke horen bij een bepaalde maand.
 

Zowel de hanger als de geboortesteen worden gemonteerd aan een zilveren ketting, met subtiele schakels voor een elegante look and feel. Standaard leveren wij de ketting in 35cm of 40cm, maar indien gewenst kunt u bovenstaand voor een kleine meerprijs een langere ketting kiezen.

Geboorte steentjes

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items