opc_loader

Hanger rond Yin Yang 359

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
47,25
Lengte ketting:
Beschrijving

Yin Yang zijn twee Chinese symbolen welke staan voor de tegengestelde krachten van het universum. De tegengestelde krachten staan bekend om het aanvullend vermogen van elkaar, juist door de verschillen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de man en de vrouw, Yin staat voor vrouwelijkheid waaronder de aarde, koude, het noorden en vochtigheid vallen. Yang staat voor mannelijkheid, waaronder de hemel, warmte, het zuiden en droogte vallen. Zoals u kunt zien zijn dit telkens elkaar uitersten, waardoor verschillende, maar ook het aanvullend vermogen sterk naar voren komt. 


De hanger heeft een diameter van 20mm en om de kracht van dit symbool te personaliseren kan er in ieder kommavormig symbool een letter worden gegraveerd. Bijvoorbeeld de voorletters van u en uw partner, of van anderen dierbaren, van vrienden of kennissen. De hanger is vervaardigd uit 925 sterling zilver en wordt geleverd met een mooie zilveren ketting in een lengte naar keuze.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items