opc_loader

Hanger zon groot open en klein 320

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
60,50
Lengte ketting:
Beschrijving

Deze twee prachtige ribbelende hangers vormen samen het symbool van de zon! Beide hangers zijn gemaakt van het beste kwaliteit zilver dat er is: namelijk 925 sterling. De grote hanger heeft een formaat van 25mm, terwijl het kleine hangertje een formaat heeft van 19mm. Zo valt hij er elegant overheen, zonder dat hij tussen de opening verdwijnt. Allebei de hangers kunnen worden voorzien van een korte tekst naar keuze! Denk bijvoorbeeld aan een naam, een betekenisvol woord, een koosnaampje, korte zin of gewoon een korte lieve tekst. Als geschenk zal deze bijzondere ketting zeker in de smaak vallen! Of dat nu voor uzelf, of voor een dierbare is!


De hangertjes worden geleverd aan een mooie zilveren ketting van 925 sterling zilver in een standaardlengte van 35 of 40cm. Indien gewenst bestelt u deze ketting in een lengte tot maximaal 55cm. Bovenstaand vindt u de mogelijkheden en bijbehorende meerprijzen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items