opc_loader

Set hangers rond 264

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
59,95
Lettertype:
Lengte ketting:
Geboortesteen links:
Geboortesteen rechts:
Beschrijving

De elegantie van de twee zilveren bedels en de twee geboortestenen: deze ketting toont vrouwelijkheid en zal enorm in de smaak vallen. Beide hangers hebben een diameter van 18mm en worden vervaardigd uit 925 sterling zilver voor de beste kwaliteit.U heeft de keuze uit maarliefst 12 geboortestenen, waarbij u bijvoorbeeld een belangrijke maand symboliseert. Iedere kleur staat voor een bepaalde maand: onderstaand heeft u hier een duidelijk overzicht van. Uiteraard kunt u ook een mooie kleur kiezen!


Veel gekozen worden de namen van (klein)kinderen of partners, met een steen als geboortemaand, of de maand waarin zij elkaar hebben leren kennen! De namen worden aan de voorzijde van de hangers gegraveerd in een lettertype naar keuze:

Graveren lettertypes

De hanger wordt geleverd met een subtiele schakelketting in de standaardlengte van 35cm of 40cm, maar kan indien gewenst in een langere ketting geleverd worden. Bovenstaand ziet u de mogelijke lengtes met hun prijzen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items