opc_loader

Bolle gouden koppel ringen met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
1.062,36
Ringmaat herenring:
Ringmaat damesring:
Materiaal:
Pave gezette stenen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Beschrijving

Set van twee bolle gouden ringen met vingerafdruk. De vingerafdrukken worden verwerkt in de buitenzijde van de ringen. In de damesring wordt een pave gezette steen naar keuze in het midden van de vingerafdruk geplaatst. Laat de binnenzijde van de ringen graveren met een tekst naar keuze in een sierlijke schrijfletter of een standaard blokletter.
 

Wij kunnen overweg met alle afdrukken zoals inktafdrukken of afdrukken in was of rubber. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de instructies om de vingerafdruk(ken) aan te leveren. Indien u nog geen afdrukken beschikbaar heeft kunt u afdruksets mee bestellen. U kunt kleine afdruksets bestellen welke geschikt zijn voor vingers. Grote afdruksets zijn beschikbaar voor een handpalm, een babyvoetje of een dierenpoot.

Deze koppelringen zijn ideaal te gebruiken als trouwring met vingerafdruk, relatieringen met vingerafdruk of als een ring met vingerafdruk ter nagedachtenis van een dierbare.


Deze koppel ringen zijn verkrijgbaar in 14 karaats geelgoud, witgoud en roodgoud in ringmaten 15,5mm tot en met 22mm De standaard breedte van deze bolle ringen met vingerafdruk is 5mm. Voor andere breedtes of eventueel maatwerk kunt u vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice

Extra informatie

Ringmaat meten ringen met vingerafdruk

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items