opc_loader
Gastenboek
Marjan 
Het sieraad is binnen. Dank je wel. T is...
Albertina 
We hebben de bestelling met SOS sieraad...
Mellanie 
Daarnet de armbanden weer ontvangen! Top!...
Audrey 
Heel erg bedankt voor de goede service! Het...

RVS koppelringen bol met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
208,00
Ringmaat herenring:
Ringmaat damesring:
Pave gezette stenen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Breedte:
x
Beschrijving

Set van twee RVS ringen met vingerafdruk. De vingerafdrukken worden verwerkt in de buitenzijde van de ringen. In de damesring wordt een pave gezette steen naar keuze in het midden van de vingerafdruk geplaatst. Laat de binnenzijde van de ringen graveren met een tekst naar keuze in een sierlijke schrijfletter of een standaard blokletter.
 

Wij kunnen overweg met alle afdrukken zoals inktafdrukken of afdrukken in was of rubber. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de instructies om de vingerafdrukken aan te leveren. Indien u nog geen afdrukken beschikbaar heeft kunt u afdruksets mee bestellen. U kunt kleine afdruksets bestellen welke geschikt zijn voor vingers. Grote afdruksets zijn beschikbaar voor een handpalm, een babyvoetje of een dierenpoot.

Deze koppelringen zijn ideaal te gebruiken als trouwring met vingerafdruk, relatieringen met vingerafdruk of als een ring met vingerafdruk ter nagedachtenis van een dierbare.


Deze koppel ringen zijn verkrijgbaar in ringmaten 16 t/m 23mm. De ringen met vingerafdruk zijn te bestellen in de breedtes 5mm, 6mm, 8mm en 10mm. Voor een set met verschillende breedtes of eventueel maatwerk kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

Extra informatie

Ringmaat meten ringen met vingerafdruk

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items