opc_loader

Gouden zegelring met vingerafdruk in achtkant

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
1.522,75
Ringmaat:
Materiaal:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Breedte:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Fantastisch mooie zegelring van massief 14 karaat goud. De zegel is vormgegeven als een achthoek en heeft een oppervlakte van 14,5x14,5 millimeter. Op deze bovenzijde graveren we met grote precisie een vingerafdruk van uw dierbare, bijvoorbeeld van uw partner of uw kind. Indien u voor een vingerafdruk van een overleden familielid of vriend kiest, vormt deze afdrukring ook een prachtig gedenksieraad. Naast een vingerafdruk is het ook mogelijk een geschaalde afdruk van een handpalm, dierenpootje of babyhandje of –voetje te laten graveren.

De gouden vingerafdrukring is verkrijgbaar in ringmaat 16 tot en met 21 millimeter en is leverbaar in witgoud, geelgoud of roodgoud. Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten.

Levertijd: 2 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items