opc_loader
Gastenboek
Anita Janssen 
Gisteren de armbanden (assierraden) mogen...
Juli 
Hallo ik heb mijn bestelling ontvangen...
Loes 
Nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en...
Giel Zwaan 
Afgelopen week gegraveerde manchetknopen...

Over Sieraadgraveren.nl

Sieraadgraveren.nl is hét adres voor iedereen die op zoek is naar mooie sieraden. Van een hanger of ring met gravure tot een op maat gemaakte naamketting. Ons assortiment zit vol met mooie ketting hangers, ashangers, ringen, kettingen en andere sieraden. Bovendien blinken we uit in onze scherpe prijzen, want voor een mooi sieraad met gravering hoef je echt niet heel veel geld kwijt te zijn.

  

Goed in graveren

Onze ervaren graveurs maken van elk sieraad vakkundig een persoonlijk sieraad. Namen graveren, een logo of zelfs gouden hangers met foto graveren, alles is mogelijk. Onze computergestuurde graveermachines graveren met een precisie van 0,01mm. Veel scherper en strakker krijg je bijna niet.

  

Naamsieraden op maat

We maken veel naamkettingen en naamringen op maat. Aan de hand van jouw naam of tekst maken we een prachtig sieraad dat bij je past. De naamsieraden maken we uit 925 sterling zilver, de beste kwaliteit zilver die er is. Wil je liever een gouden naamsieraad? Dit is mogelijk in massief goud of in een 18 karaat goldplating.

  

Assieraden voor overledenen

Sieraden worden ook gedragen om overleden mensen en dieren te herdenken. Speciaal daarvoor verwerkt de goudsmid de as in de sieraden van zilver, geelgoud, witgoud, roodgoud of RVS. Je hebt echt een blijvende herinnering aan je overleden geliefde.

  

Een sieraad met vingerafdruk

Onze klanten vragen steeds vaker om vingerafdruk sieraden. Soms om iemand te herdenken, soms gewoon voor de bijzondere looks van zo’n ring of hanger met vingerafdruk. Hoe je de vingerafdruk aanlevert maakt voor ons niet uit. We werken met alle soorten afdrukken (was, rubber, inkt etc.)

  

Je bestelling per post ontvangen of afhalen

Je kunt je sieraden per post ontvangen maar ook afhalen als je dit aangeeft bij je bestelling. Het afhaaladres is:

Katerstraat 54 in Zundert (NL)

  

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. E-mail is het snelst: [email protected]. Wij streven er naar om uw e-mail binnen één werkdag te beantwoorden.

   

Let op: Als je bij ons bestelt sturen we je een automatisch gegenereerde orderbevestiging. Bij sommige klanten komt die bevestiging in de spamfolder terecht. Dit voorkom je door [email protected] toe te voegen aan je adresboek of lijst met vertrouwde/veilige afzenders.

   

Sieraadgraveren.nl is een onderdeel van:

BlitZz Graveerwerk

Katerstraat 54

4881 AS Zundert

Nederland

Telefoon +31 (0)76 - 850 1667

Mobiel  +31 (0)6 - 34 60 4642 

  

Wil je ons bezoeken? Dat kan, we vinden het prettig als je een afspraak maakt.

  

KvK: 20141558

BTW-nummer Nederland: NL002196984B85

BTW-nummer België: BE0674673602

  

Sieraadgraveren.nl 

Bankgegevens Nederland:

Rabobank Zundert: 1037.71.522 t.n.v. BlitZz Graveerwerk

IBAN nummer: NL65RABO0103771522

BIC nummer: RABONL2U

  

Bankgegevens België:

KBC Bank Wuustwezel: IBAN/SEPA: BE70 7310 1755 2325 t.n.v. BlitZz graveerwerk

BIC: KREDBEBB