opc_loader
Gastenboek
Carmen 
Het hangertje is net binnen gekomen hij is...
Demi Poell 
Ik heb op vrijdag 20 oktober het sieraad...
A. Douma 
Na telefonisch overleg een vingerafdruk...
Marjan 
Het sieraad is binnen. Dank je wel. T is...

Verzending

De door u bestelde producten worden door Sieraadgraveren.nl altijd met de grootste zorg gegraveerd, gepersonaliseerd, verpakt en vervolgens op het door u gekozen bezorgadres afgeleverd door PostNL.

 

Houdt u wat betreft de levertijd rekening met de volgende richtlijnen:

 • Voorraadproducten:
  Producten uit voorraad worden binnen 1 tot 5 werkdagen geleverd. Bij de productomschrijving in onze webshop staat altijd vermeld of het artikel een voorraadproduct is.
 • Gepersonaliseerd maatwerk en overige producten:
  Deze producten worden speciaal voor u op bestelling en op maat gemaakt en worden binnen circa 7 tot 12 werkdagen geleverd.
 • Assieraden
  Standaard assieraden die u zelf wilt vullen hebben een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Indien een assieraad binnen 5 dagen wordt geleverd, dan staat dit in de producttekst vermeld. Indien u ervoor kiest voor een maatwerk assieraad of om om het assieraad te laten vullen of als het as door onze goudsmid in het sieraad moet worden verwerkt, bedraagt de levertijd 2 tot 4 weken NA ontvangst van het as. De juiste levertijd staat in de webshop vermeld bij het artikel.
 • Afdruksieraden
  Onze afdruksieraden hebben vanwege het maatwerk een levertijd van 2 tot 4 weken NA ontvangst de afdruk. Bij de afdruksieraden welke sneller leverbaar zijn, staat dit vermeld in de producttekst.

U kunt de status van uw order altijd volgen door in te loggen op uw account op Sieraadgraveren.nl. Tevens ontvangt u automatisch een email wanneer de orderstatus van uw bestelling verandert.

Verzending via PostNL

Standaard wordt uw bestelling verzonden via PostNL. Hiervoor gelden de standaard verzendkosten van €2,25.

Aangetekende verzending via PostNL

Wenst u meer zekerheid? Laat uw bestelling dan aangetekend verzenden. U kunt uw zending dan altijd volgen via een Track&Trace code op PostNL, bent tot €500,- verzekerd bij verlies of schade van uw bestelling en u weet zeker dat de bestelling enkel door u in ontvangst genomen kan worden.
Het tarief voor aangetekende verzending is €5,95. Voor België geldt een tarief van €7,95. Geef bij het afronden van het bestelproces aan dat u uw bestelling via aangetekende post wil laten bezorgen. U krijgt vervolgens via email van ons de Track&Trace gegevens om uw zending te kunnen volgen. Houd hierbij rekening met het feit dat niet elk pakket direct traceerbaar is. Het kan enkele uren tot 1 á 2 werkdagen duren voordat de zending zichtbaar is.

Bestelling afhalen

Uiteraard is het ook mogelijk uw bestelling persoonlijk af te halen. Dit kan op onze locatie aan de Molenstraat 12 in Zundert, Nederland. Sieraadgraveren.nl stuurt u een mail zodra uw bestelling op deze locatie voor u klaar ligt.

Winkelwagen
Best verkochte sieraden
31,95
34,95
32,95 29,65