opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service
Gastenboek
Astrid 
Ten eerste wil ik jullie bedanken voor de...
Marion 
Mijn nichtje was/is erg blij met haar...
Mirjam 
We hebben de armband met tekst ontvangen én...
Rina 
We hebben de ringen ontvangen. Ze zijn...

Verzending

De door u bestelde producten worden door Sieraadgraveren.nl altijd met de grootste zorg gegraveerd, gepersonaliseerd, verpakt en vervolgens op het door u gekozen bezorgadres afgeleverd door PostNL.

  
Houdt u wat betreft de levertijd rekening met de volgende richtlijnen:

 • Voorraadproducten:
  Producten uit voorraad worden binnen 1 tot 5 werkdagen geleverd. Bij de productomschrijving in onze webshop staat altijd vermeld of het artikel een voorraadproduct is.
 • Gepersonaliseerd maatwerk en overige producten:
  Deze producten worden speciaal voor u op bestelling en op maat gemaakt en worden binnen circa 4 tot 12 werkdagen geleverd.
 • Assieraden:
  Standaard assieraden die u zelf wilt vullen hebben een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Indien een assieraad binnen 5 dagen wordt geleverd, dan staat dit in de producttekst vermeld. Indien u ervoor kiest voor een maatwerk assieraad of om om het assieraad te laten vullen of als het as door onze goudsmid in het sieraad moet worden verwerkt, bedraagt de levertijd 2 tot 4 werkweken NA ontvangst van de as. De juiste levertijd staat in de webshop vermeld bij het artikel.
 • Afdruksieraden:
  Onze afdruksieraden hebben vanwege het maatwerk een levertijd van 2 tot 4 werkweken NA ontvangst de afdruk. Bij de afdruksieraden welke sneller leverbaar zijn, staat dit vermeld in de producttekst.


U kunt de status van uw order altijd volgen door in te loggen op uw account op Sieraadgraveren.nl. Tevens ontvangt u automatisch een email wanneer de orderstatus van uw bestelling verandert.


Normale verzending via PostNL of B-post

Standaard wordt uw bestelling verzonden via PostNL of B-post. Hiervoor gelden de standaard verzendkosten van €2,25 voor Nederland en België. Voor andere landen geldt tarief van €5,95.


Verzending via PostNL Track & Trace

U kunt ook kiezen voor een normale verzending met Track & Trace bij een verzending binnen Nederland. U kunt de zending dan altijd volgen via een Track&Trace code op PostNL. Het tarief voor verzending met Track & Trace is €4,95. Geef bij het afronden van het bestelproces aan dat u uw bestelling via PostNL T&T wil laten bezorgen. U krijgt vervolgens via email van ons de Track&Trace gegevens om uw zending te kunnen volgen. Houd hierbij rekening met het feit dat niet elk pakket direct traceerbaar is. Het kan enkele uren tot 1 á 2 werkdagen duren voordat de zending zichtbaar is. Niet thuis tijdens de bezorging? PostNL laat geen papieren briefje meer achter. Via Track & Trace weet je altijd waar jouw pakket is. Hou hiervoor ook je e-mail in de gaten.


Aangetekende verzending via PostNL

Wenst u meer zekerheid? Laat uw bestelling dan aangetekend verzenden. U kunt uw zending dan altijd volgen via een Track&Trace code op PostNL, bent tot €500,- verzekerd bij verlies of schade van uw bestelling en u weet zeker dat de bestelling enkel door u in ontvangst genomen kan worden.
Het tarief voor aangetekende verzending is €5,95. Voor België geldt een tarief van €7,95. Geef bij het afronden van het bestelproces aan dat u uw bestelling via aangetekende post wil laten bezorgen. U krijgt vervolgens via email van ons de Track&Trace gegevens om uw zending te kunnen volgen. Houd hierbij rekening met het feit dat niet elk pakket direct traceerbaar is. Het kan enkele uren tot 1 á 2 werkdagen duren voordat de zending zichtbaar is. PostNL laat geen papieren briefje meer achter. Via Track & Trace weet je altijd waar jouw pakket is. Hou hiervoor ook je e-mail in de gaten. 


Bestelling afhalen

Uiteraard is het ook mogelijk uw bestelling persoonlijk af te halen. Dit kan op onze locatie aan de Katerstraat 54 in Zundert, Nederland. Sieraadgraveren.nl stuurt u een mail zodra uw bestelling op deze locatie voor u klaar ligt. Afhalen is mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00uur en 16.00uur.