opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service
Gastenboek
Ingrid 
Dank u wel voor het mooie gegraveerde...
Anita Janssen 
Gisteren de armbanden (assierraden) mogen...
Juli 
Hallo ik heb mijn bestelling ontvangen...
Loes 
Nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en...

Retour beleid

 

U heeft het recht om (een gedeelte van) uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om (een gedeelte van) uw bestelling retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u uw bestelling met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

 

De retourzending kunt u versturen naar:

Sieraadgraveren.nl

t.a.v. Afdeling retouren

Katerstraat 54

4881 AS Zundert (Noord-Brabant)

Nederland

 

Gelieve een briefje bij te voegen met uw gegevens en ordernummer. Wanneer u uw retour per e-mail heeft aangemeld, kunt u ook een afdruk van de e-mail aan de zending toevoegen.

 

Uitzondering op het retourrecht

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op maatwerkproducten zoals gepersonaliseerde en gegraveerde sieraden. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.