opc_loader
Gastenboek
Juli 
Hallo ik heb mijn bestelling ontvangen...
Loes 
Nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en...
Giel Zwaan 
Afgelopen week gegraveerde manchetknopen...
Loes Scholman 
Het cadeau wat onze kleinzoon aan onze...

Levertijd Sieraadgraveren.nl

Sieraden worden op maat en op bestelling voor u gegraveerd of vervaardigd. Houdt u wat betreft de levertijd rekening met de volgende richtlijnen:

 • Voorraadproducten:
  Producten uit voorraad worden binnen 1 tot 5 werkdagen geleverd. Bij de productomschrijving in onze webshop staat altijd vermeld of het artikel een voorraadproduct is en dus binnen 1 tot 5 werkdagen geleverd kan worden.
   
 • Gepersonaliseerd maatwerk en overige producten:
  Deze producten worden speciaal voor u op bestelling en op maat gemaakt en worden binnen circa 4 tot 12 werkdagen geleverd.
   
 • Assieraden
  Standaard assieraden die u zelf wilt vullen hebben een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Indien een assieraad binnen 5 dagen wordt geleverd, dan staat dit in de producttekst vermeld. Indien u ervoor kiest voor een maatwerk assieraad of om om het assieraad te laten vullen of als het as door onze goudsmid in het sieraad moet worden verwerkt, bedraagt de levertijd 2 tot 4 weken NA ontvangst van de as. De juiste levertijd staat in de webshop vermeld bij het artikel.
   
 • Afdruksieraden
  Onze afdruksieraden hebben vanwege het maatwerk een levertijd van 2 tot 4 weken NA ontvangst de afdruk. Bij de afdruksieraden welke sneller leverbaar zijn, staat dit vermeld in de producttekst.

  
 

U kunt de status van uw order altijd volgen door in te loggen op uw account op Sieraadgraveren.nl. Tevens ontvangt u automatisch een email wanneer de orderstatus van uw bestelling verandert.

 

Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u daarvan een bevestiging per mail. Meestal passen onze pakketjes mooi door de brievenbus. Doorgaans wordt u bestelling, na verzendbevestiging, binnen Nederland binnen circa 1 à 2 werkdagen bezorgd en binnen België binnen circa 2-4 werkdagen. Heeft u hierna uw bestelling nog niet ontvangen? Het kan zijn dat de zending is vertraagd bij de koeriersdienst.