opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service
Gastenboek
Mirjam 
We hebben de armband met tekst ontvangen én...
Rina 
We hebben de ringen ontvangen. Ze zijn...
Nasiema 
Ik heb gisteren de 2 armbanden ontvangen. Ze...
Huib 
De sieraden zijn vandaag netjes aangekomen...

Levertijd Sieraadgraveren.nl

 

Al onze sieraden worden zorgvuldig en met aandacht voor u geproduceerd en/of gegraveerd zodat u een uniek en persoonlijk sieraad ontvangt. Voor wat betreft de levertijd dient u rekening te houden met onderstaande richtlijnen.

 

Voorraadproducten:

Sieraden welke wij uit voorraad kunnen leveren hebben een levertijd van ca. 1 tot 5 werkdagen. In de omschrijving van het product staat vermeld of het om een voorraadproduct gaat en de levertijd derhalve 1 tot 5 werkdagen bedraagt.

 

Gepersonaliseerd maatwerk en overige producten:

Deze producten worden speciaal voor u geheel naar wens met verschillende personalisatiewensen vervaardig. De levertijd van deze producten bedragen derhalve 4 tot 12 werkdagen. 

 

Gedenksieraden (as- en afdruk sieraden):

De levertijd van deze sieraden bedraagt ca. 2-4 weken (indien van toepassing na ontvangst van de as of de afdruk). Deze sieraden worden namelijk door onze goudsmid geheel naar wens voor u geproduceerd. In enkele gevallen is het mogelijk om een sieraad sneller te leveren. De juiste levertijd staat derhalve altijd vermeld in de omschrijving bij het product.

 

Wanneer u tijdens het bestelproces een account heeft aangemaakt, kunt u - door in te loggen op uw account - de status van uw bestelling volgen. Wanneer de status van uw bestelling wijzigt, ontvangt u hiervan een e-mail. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u daarvan een bevestiging per e-mail. Meestal passen onze pakketjes mooi door de brievenbus. Doorgaans wordt uw bestelling - na verzendbevestiging -  binnen Nederland binnen circa 1 à 2 werkdagen bezorgd. Heeft u uw bestelling na deze tijd nog niet ontvangen, dan is het mogelijk dat de zending vertraagd is bij de koeriersdienst. Heeft u uw bestelling 1 week na de verzendbevestiging nog niet ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

 

 

*Werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag (m.u.v. Nederlandse feestdagen)

 

Let op; alle bestellingen worden verzonden vanuit Nederland. Een levering naar een land buiten Nederland heeft in verband met de verzending een langere levertijd.