opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service
Gastenboek
Astrid 
Ten eerste wil ik jullie bedanken voor de...
Marion 
Mijn nichtje was/is erg blij met haar...
Mirjam 
We hebben de armband met tekst ontvangen én...
Rina 
We hebben de ringen ontvangen. Ze zijn...

Levertijd Sieraadgraveren.nl

 

Al onze sieraden worden zorgvuldig en met aandacht voor u geproduceerd en/of gegraveerd zodat u een uniek en persoonlijk sieraad ontvangt. Voor wat betreft de levertijd dient u rekening te houden met onderstaande richtlijnen.

 

Voorraadproducten:

Sieraden welke wij uit voorraad kunnen leveren hebben een levertijd van ca. 1 tot 5 werkdagen. In de omschrijving van het product staat vermeld of het om een voorraadproduct gaat en de levertijd derhalve 1 tot 5 werkdagen bedraagt.

 

Gepersonaliseerd maatwerk en overige producten:

Deze producten worden speciaal voor u geheel naar wens met verschillende personalisatiewensen vervaardig. De levertijd van deze producten bedragen derhalve 4 tot 12 werkdagen. 

 

Gedenksieraden (as- en afdruk sieraden):

De levertijd van deze sieraden bedraagt ca. 2-4 weken (indien van toepassing na ontvangst van de as of de afdruk). Deze sieraden worden namelijk door onze goudsmid geheel naar wens voor u geproduceerd. In enkele gevallen is het mogelijk om een sieraad sneller te leveren. De juiste levertijd staat derhalve altijd vermeld in de omschrijving bij het product.

 

Wanneer u tijdens het bestelproces een account heeft aangemaakt, kunt u - door in te loggen op uw account - de status van uw bestelling volgen. Wanneer de status van uw bestelling wijzigt, ontvangt u hiervan een e-mail. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u daarvan een bevestiging per e-mail. Meestal passen onze pakketjes mooi door de brievenbus. Doorgaans wordt uw bestelling - na verzendbevestiging -  binnen Nederland binnen circa 1 à 2 werkdagen bezorgd. Heeft u uw bestelling na deze tijd nog niet ontvangen, dan is het mogelijk dat de zending vertraagd is bij de koeriersdienst. Heeft u uw bestelling 1 week na de verzendbevestiging nog niet ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

 

 

*Werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag (m.u.v. Nederlandse feestdagen)

 

Let op; alle bestellingen worden verzonden vanuit Nederland. Een levering naar een land buiten Nederland heeft in verband met de verzending een langere levertijd.