opc_loader

Zilveren zegelring met vingerafdruk in ovaal

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
139,00
Ringmaat:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Deze zilveren zegelring met ovale zegel vormt een elegant en persoonlijk aandenken aan diegene die voor u bijzonder is. In de ovale zegel aan de bovenzijde kunt u de vingerafdruk van een geliefde, familielid of vriend laten graveren. Dit gebeurt met uiterste precisie, zodat u verzekerd bent van een afdruk die mooi is en blijft. Ook het graveren van een geschaalde afdruk van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje behoren tot de mogelijkheden. Aanvullend kunt u ook nog een persoonlijke tekst aan de binnenzijde van de ring laten graveren. Zo wordt deze zegelring van zilver uw eigen unieke aandenken.

De vingerafdrukring is verkrijgbaar in ringmaat 16 tot en met 21 millimeter en kan zowel mat als glanzend worden afgewerkt. De ovale zegel is 11,5 bij 8,5 millimeter groot. Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten.

Levertijd: 2 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items