opc_loader

Armband hart 514

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
24,95
Graveermogelijkheden:
Lengte armband:
Materiaal:
Beschrijving

Deze prachtige armband heeft een mooi bedel in de vorm van een hartje. Dit hartje kunt u graveren met een naam, tekst of cijfercombinatie naar keuze van maximaal 20 tekens. Het graveren van de tekst zit bij de prijs inbegrepen, wat uw armband een persoonlijk teintje geeft.

Uniek aan deze armband is de grootte en vorm van het bedeltje. Deze maken het mogelijk voor een kleine meerprijs een logo, lijntekening of zelfs foto te laten graveren! Dit geeft een unieke uitstraling en maakt het een extra persoonlijk cadeau. Voor zowel uzelf, als voor uw dierbaren! 
 

Deze armband bestellen? Kies uit de materiaalkeuze RVS of verzilverd en selecteer de graveeroptie. De tekst en de eventuele afbeelding kunt u in de vervolgstappen van de bestelprocedure invoeren. De armband ontvangt u al binnen 5 dagen!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items