opc_loader

Hanger rechthoek 18 x 22,4mm

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
28,80
Ketting meebestellen:
Graveermogelijkheden:
Materiaal:
Beschrijving

Een rechthoekige hanger graveren biedt heel veel mogelijkheden. Standaard is een tekstgravure op de voorkant en achterkant inbegrepen. Maar vanwege het formaat van 18x22,4mm kunnen we voor een meerprijs ook een logo, lijntekening of foto graveren op deze rechthoekige hanger. Voor een tientje meer bestel je er net zo gemakkelijk een goldplated of echt zilveren ketting mee.

Geef deze rechthoekdige hanger in 925 sterling zilver, goudkleur of zilverkleur als cadeau voor een verjaardag of om iemand ergens voor te bedanken. De vriend of vriendin die je hiermee verrast geef je een heel persoonlijk sieraad. Veel leuker dan een bloemetje of een fles wijn.

De tekst voeg je toe in de vervolgstappen. Kies hier een leuk lettertype uit. Een logo of foto graveren? De afbeelding upload je eenvoudig in de volgende stappen.

We leveren de hanger uit voorraad binnen 5 werkdagen!

U kunt de volgende kettingen meebestellen:

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items