opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service
Gastenboek
Astrid 
Ten eerste wil ik jullie bedanken voor de...
Marion 
Mijn nichtje was/is erg blij met haar...
Mirjam 
We hebben de armband met tekst ontvangen én...
Rina 
We hebben de ringen ontvangen. Ze zijn...

Over Sieraadgraveren.nl

Sieraadgraveren.nl is DE webshop voor persoonlijke en op maat gemaakte sieraden. Dit doen we door hangers, ringen, kettingen en armbanden te graveren met door u gekozen teksten en/of afbeeldingen. Onze sieraden zijn dan ook zeer geschikt als origineel en uniek cadeau voor bijvoorbeeld een huwelijk of als bezegeling van een hechte vriendschap. Daarnaast hebben we een ruime collectie assieraden, met o.a. hangers en ringen die vaak volledig te personaliseren zijn. Deze bijzondere sieraden vormen een tastbare en blijvende herinnering aan een overleden dierbare.

Sieraadgraveren.nl blinkt bovendien niet alleen uit in aanbod en kwaliteit; wij bewijzen ook dat een mooi sieraad met gravure helemaal niet duur hoeft te zijn.

  

Goed in graveren

Onze ervaren graveurs maken van elk sieraad vakkundig een persoonlijk sieraad. Met behulp van computergestuurde graveerapparaten kunnen zij tot op 0,01 millimeter nauwkeurig graveren. Zo bent u verzekerd van een super scherpe en strakke tekst of afbeelding. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  

Naamsieraden op maat

Onze naamkettingen en naamringen maken we bij Sieraadgraveren.nl vaak op maat. Met de door u opgegeven naam (van uzelf, een geliefde of uw kind bijvoorbeeld) maken we een prachtig sieraad dat helemaal bij u past. De naamsieraden vervaardigen we uit 925 sterling zilver; de beste kwaliteit voor zilveren sieraden. Wilt u liever een gouden naamsieraad? Kies dan voor zilver met een 18 karaat gold plating of een massief gouden uitvoering.

  

Betekenisvolle assieraden

Na het overlijden van een dierbare kunt u de herinnering aan deze bijzondere persoon voor altijd bij u dragen met een speciaal assieraad. De goudsmid van Sieraadgraveren.nl is gespecialiseerd in de verwerking van een beetje as in de mooiste sieraden van zilver, geelgoud, witgoud, roodgoud of RVS. Samen maken we een persoonlijk en blijvend aandenken aan uw dierbare.

  

Sieraad met vingerafdruk

Een sieraad met vingerafdruk is gegarandeerd een eyecatcher en vingerafdruksieraden worden steeds populairder. Het is dan ook een hele mooie manier om iemand te herdenken of als uiting van liefde aan uw partner of kind. Ook het (geschaald) laten graveren van een babyvoetje of –handje of de poot van uw favoriete huisdier behoort tot de mogelijkheid. Een afdruk aanleveren is heel eenvoudig: bij Sieraadgraveren.nl kunnen we van elk soort afdruk (was, rubber, inkt, etc.) een prachtige gravure in een ring of hanger maken.


Uw bestelling per post ontvangen of afhalen

U kunt de bestelde sieraden per post ontvangen, maar ook zelf afhalen is mogelijk. U kunt deze optie kiezen tijdens het bestelproces. Het afhaaladres voor sieraden is:

Katerstraat 54 in Zundert (NL)

  

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit gaat het snelst via email: [email protected]. Wij streven er naar om uw e-mail binnen één werkdag te beantwoorden.

Let op: Als u bij ons bestelt sturen we u een automatisch gegenereerde orderbevestiging. Bij sommige klanten komt die bevestiging in de spamfolder terecht. Dit kunt u voorkomen door [email protected] toe te voegen aan uw adresboek of lijst met vertrouwde/veilige afzenders.

  

Sieraadgraveren.nl is een onderdeel van:

BlitZz Graveerwerk

Katerstraat 54

4881 AS Zundert

Nederland

Telefoon +31 (0)76 - 850 1667

Mobiel  +31 (0)6 - 34 60 4642

  

Wilt u ons bezoeken? Dat kan! We vinden het prettig als u hiervoor van tevoren een afspraak maakt.

  

KvK: 20141558

BTW-nummer Nederland: NL002196984B85

BTW-nummer België: BE0674673602

  

 

Bankgegevens Nederland:

Rabobank Zundert: 1037.71.522 t.n.v. BlitZz Graveerwerk

IBAN nummer: NL65RABO0103771522

BIC nummer: RABONL2U

  

Bankgegevens België:

KBC Bank Wuustwezel: IBAN/SEPA: BE70 7310 1755 2325 t.n.v. BlitZz graveerwerk

BIC: KREDBEBB

Sieraadgraveren.nl