opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service
Gastenboek
Astrid 
Ten eerste wil ik jullie bedanken voor de...
Marion 
Mijn nichtje was/is erg blij met haar...
Mirjam 
We hebben de armband met tekst ontvangen én...
Rina 
We hebben de ringen ontvangen. Ze zijn...

Uitleg Sieraadgraveren.nl

 

Wat doet Sieraadgraveren.nl?

Sieraadgraveren.nl is gespecialiseerd in persoonlijke en unieke sieraden. Door onze sieraden op maat voor u te maken en te graveren met een naam of tekst naar keuze, creëert u een geheel eigen juweel. En vaak zijn er nog talloze aanvullende opties waarmee u uw sieraad verder kunt personaliseren. Ieder sieraad wordt individueel vervaardigd en speciaal voor u gemaakt en is dus gegarandeerd uniek.

Daarnaast heeft Sieraadgraveren.nl nog een grote collectie sieraden die op andere wijze te personaliseren zijn:

 

Afbeelding of foto graveren

Onze hangers voor kettingen zijn unieke items die we stuk voor stuk voor u graveren. Maar het kan nog persoonlijker: op een groot aantal hangers uit onze collectie kunt u ook een afbeelding laten graveren. Denk hierbij aan een foto van een dierbare, een lijntekening of een logo. Hoe groter en scherper de originele afbeelding, hoe mooier het resultaat.
Uw afbeelding kunt u tijdens het bestelproces heel eenvoudig zelf toevoegen. Na het plaatsen van de bestelling bewerken we, indien nodig, de afbeelding om deze geschikt te maken voor een gravure. Met onze computergestuurde graveerapparaten kunnen we uw foto of tekening tot op de pixel nauwkeurig in de hanger graveren of laseren. Hierdoor ontstaat een scherpe en krasbestendige gravure.

 

Naamsieraden

Een naamsieraad is een mooie uiting van liefde of vriendschap. Sieraadgraveren.nl heeft een zeer ruim assortiment aan naamsieraden. Deze worden allemaal vervaardigd uit 925 sterling zilver, met in sommige gevallen de keuze voor een coating van goud of een massief gouden uitvoering.
U maakt uw naamsieraad geheel eigen door te kiezen uit diverse lettertypes en, indien deze opties geboden worden, extra toevoegingen zoals siersteentjes in een kleur naar keuze.
Onze naamkettingen worden altijd standaard geleverd inclusief ketting. Tevens verpakken wij iedere naamketting in een mooi cadeaudoosje.

 

Ringen graveren

Sieraadgraveren.nl heeft een bijzonder ruime collectie ringen die u kunt laten graveren met een persoonlijke tekst. Hiervoor betaalt u geen extra kosten. Op sommige modellen zijn ook andere gravures mogelijk; in dat geval geldt een meerprijs die altijd bij deze optie vermeld staat.
Op zoek naar de juiste ringmaat? Hier vindt u uitleg over hoe u deze het beste kunt bepalen. U kunt een ring laten graveren in standaard blokletters of in sierlijke schrijfletters. Wat het verschil is wordt duidelijk gemaakt in onderstaand voorbeeld:

Sieraden voor koppel

Onze koppelsieraden zijn een bekroning op elke relatie. Draag uw liefde voor elkaar uit met matching koppel kettingen, koppelringen of koppel armbanden. De koppelsieraden worden altijd als set van 2 stuks geleverd: een exemplaar voor hem en voor haar.

 

Assieraden

Een assieraad vormt een heel bijzonder aandenken aan een overleden dierbare. Met een sieraad waarin een beetje as is verwerkt draagt u de herinnering aan deze persoon letterlijk altijd bij u. Sieraadgraveren.nl heeft een grote collectie assieraden; van asringen waarin de as subtiel verwerkt is tot ashangers waarin dit op een duidelijkere wijze is gebeurd.
De assieraden zijn er in verschillende materialen zoals 925 sterling zilver, geelgoud, witgoud, roodgoud of RVS. Daarnaast zijn er vaak aanvullende opties om het sieraad helemaal naar eigen smaak en wens samen te stellen. Het as wordt op respectvolle wijze door onze goudsmid in het sieraad verwerkt. De instructies voor het aangetekend toesturen van een kleine hoeveelheid as ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling. Indien er as overblijft sturen we dit samen met het sieraad weer terug.
Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons langs te komen voor persoonlijk advies. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak via onze klantenservice.

 

Vingerafdruksieraden

Een sieraad met vingerafdruk vormt altijd een opvallend en bijzonder juweel. Bij Sieraadgraveren.nl maken we hangers en ringen met vingerafdruk, maar ook de afdruk van een babyvoetje of dierenpoot kan in een sieraad verwerkt worden.
De vingerafdruksieraden worden gemaakt van 925 sterling zilver, van 14 karaats geelgoud, witgoud of roodgoud of van RVS. U kunt een afdruk digitaal of per post aanleveren: we kunnen onder meer afdrukken van rubber, inkt en was verwerken tot een mooie gravure. De instructies voor de aanlevering ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling. Heeft u nog geen (geschikte) afdruk? Dan heeft u de mogelijkheid om een afdrukset mee te bestellen. Deze wordt, samen met een duidelijke handleiding, naar u opgestuurd.
Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons langs te komen voor persoonlijk advies. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak via onze  klantenservice.

 

Meer weten over het graveren van sieraden?

Heeft u specifieke vragen, speciale wensen of wilt u graag aanvullende informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!