opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

RVS armband met groot hart en klein hart met steentjes

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
34,50

Graveermogelijkheden:

Lengte armband:

Gravure:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Deze prachtige armband heeft 2 mooie bedels in de vorm van een hartje. Het kleine hartje heeft een witte vulling met steentjes. Het grotere hartje van 18 mm kunt u laten graveren met een naam, tekst of cijfercombinatie naar keuze. Het graveren van de tekst aan 1 zijde zit bij de prijs inbegrepen, wat uw armband een persoonlijk teintje geeft.

Uniek aan deze armband is de grootte en vorm van het bedeltje. Deze maken het mogelijk voor een kleine meerprijs een logo, lijntekening of zelfs foto te laten graveren! Dit geeft een unieke uitstraling en maakt het een extra persoonlijk cadeau. Voor zowel uzelf, als voor uw dierbaren! 
 

De armband heeft een lengte van 18 cm. Deze kunnen wij voor u inkorten. Hiervoor kiest u de gewenste lengte bij het bestellen. 

Deze armband bestellen? De tekst en de eventuele afbeelding kunt u in de vervolgstappen van de bestelprocedure invoeren. 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: