opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Hanger ID met steentjes onder

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
21,95

Ketting meebestellen:

Graveermogelijkheden:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Dit ID-plaatje is wel heel erg bijzonder door de siersteentjes aan de onderzijde. De zilverkleurige ID hanger is 25x39mm groot en kan voor een meerprijs van slechts €9,95 geleverd worden met een bijpassende ketting.

De hanger is erg leuk om cadeau te doen. Laat de hanger graveren met een persoonlijke tekst. Zowel de voor- als achterkant kan gegraveerd worden. Kies hier een mooi lettertype uit. Wij kunnen ook een logo of een foto graveren op de hanger om deze nog persoonlijker te maken. In de volgende stappen kun je de de tekst en de eventuele afbeelding eenvoudig toevoegen.

De hanger graveren wij in hoge kwaliteit met een diamantpunt. Dit doen we nog eens snel ook, de hanger heb je namelijk al binnen 1-5 werkdagen in huis!

U kunt de volgende kettingen meebestellen:

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items