opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Hanger ID stone

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
22,95

Ketting meebestellen:

Kleur:

Graveermogelijkheden:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Wil je iemand bijzonder verrassen? Dit ID hangertje is voorzien van siersteentjes en een persoonlijke graveertekst aan de voorkant en/of achterkant. Natuurlijk kun je dit hangertje ook voor jezelf aanschaffen.

Het hangertje is 34x50mm groot en de tekst graveren wij in het lettertype dat je zelf uitkiest. Bekijk hier voor een aantal mooie lettertypes. Natuurlijk kun je ook de hanger laten graveren met jouw eigen foto of logo, wij maken er een uniek en persoonlijk sieraad van!

De hanger is leverbaar in zilver- en goudkleur en wordt binnen 1-5 werkdagen geleverd. Vanaf slechts €9,95 kun je eenvoudig een bijpassende ketting mee bestellen. De ketting monteren wij uiteraard netjes aan de hanger.

Het hangertje graveren wij in hoge kwaliteit door middel van een diamantgravure. De tekst en eventuele afbeelding kun je eenvoudig toevoegen in de vervolgstappen.

U kunt de volgende kettingen meebestellen: 

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items