opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Hanger ID stone hart 25x46mm

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
24,95

Ketting meebestellen:

Kleur:

Graveermogelijkheden:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

ID-plaatje met een hartje en siersteentjes in het formaat 25x46mm. De hanger graveren wij met een persoonlijke tekst naar keuze. Je kunt er bijvoorbeeld een naam of datum op laten graveren, of een persoonlijke tekst. Je kunt zowel de voorkant als achterkant  van de hanger laten graveren. Kies hier een mooi lettertype uit. De tekst voeg je eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Je kunt het hangertje nog per persoonlijker laten maken met een foto of logo. De afbeelding kun je eenvoudig met de bestelling meesturen in de vervolgstappen. Voor slechts €9,95 kun je een bijpassende ketting mee bestellen.

Deze ketting hanger is een perfect cadeau voor jouw geliefde. Natuurlijk kun je ook jouw liefde uiten door deze prachtige hanger te dragen met bijvoorbeeld de naam van jouw partner. Bestel de hanger snel, binnen 5 werkdagen heb je hem al in huis!

U kunt de volgende kettingen meebestellen:

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items