opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Hanger ID 22x36mm

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
29,45

Ketting meebestellen:

Graveermogelijkheden:

Materiaal:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Ook leuk als hanger: een ID-plaatje met je eigen tekst erop. De ''Hanger ID'' graveren we zelfs met 3 regels tekst  op de voor- én de achterkant. Je kunt er dus je naam en adres op laten zetten, maar ook een andere tekst die bijvoorbeeld een mooie gebeurtenis of vriendschap symboliseert. Hij is 22x36mm groot, dus ruimte genoeg voor een mooie tekst!

Voor een kleine meerprijs kunnen we zelfs een logo, lijntekening of een foto op deze zilveren of goudkleurige ID-tags graveren. Bedenk maar iets moois wat je erop wilt hebben, bij Sieraadgraveren.nl kunnen we het voor je maken. Deze ID-hangertjes worden ook veel besteld om cadeau te doen. Voor €9,95 bestel je direct een mooie goldplated of echt zilveren ketting mee.

Kies hier een leuk lettertype uit. De tekst kun je toevoegen in de vervolgstappen. Wil je een logo of foto graveren? Upload deze dan ook in de volgende stappen.

We leveren deze hanger uit voorraad, je hebt hem daarom snel in huis (maximaal 5 werkdagen).

U kunt de volgende kettingen meeebestellen:

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items