opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Gouden hart hanger met foto en geboortestenen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
598,00

Ketting meebestellen:

Geboortesteen links:

Geboortesteen rechts:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Draag uw geliefde op uw hart, met deze mooie gouden fotohanger in de vorm van een hartje. Door de toevoeging van uw eigen afbeelding of foto wordt deze harthanger een uniek aandenken aan een geliefde of dierbare. De gouden hanger is gemaakt van hoge kwaliteit 14 karaat goud en wordt afgewerkt met twee schitterende geboortestenen, bijvoorbeeld die van de geboortemaand van u en uw kindje. Daarnaast is het mogelijk om naast de foto een tekst of naam te laten graveren. Zo wordt deze hartjeshanger een zeer persoonlijk sieraad.

hanger graveren steen

  

De hanger is 30 bij 31 millimeter groot. Uw afbeelding wordt hier geschaald op geplaatst. De te graveren tekst of naam mag maximaal 10 tekens bevatten (inclusief spaties). U voegt de foto en de tekst in de vervolgstappen eenvoudig toe aan uw bestelling.

U kunt eventueel de volgende bijpassende kettingen meebestellen:

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items