opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren hart hanger met foto en geboortesteen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
139,95

Ketting meebestellen:

Geboortesteen:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Een prachtig en uniek aandenken aan bijvoorbeeld de geboorte van uw (klein)kind. Met deze schitterende zilveren fotohanger draagt u deze bijzondere herinnering altijd bij u. De hanger heeft de vorm van een hartje waarop een afbeelding wordt geplaatst. Daarnaast is er ruimte voor een gegraveerde tekst naar keuze. De hartjeshanger wordt afgewerkt met een fonkelende geboortesteen die de speciale gebeurtenis markeert. Zo wordt deze zilveren hanger een zeer persoonlijk herinneringssieraad.

hanger graveren steen

  

De hanger is 30 bij 31 millimeter groot. Uw afbeelding wordt hier geschaald op geplaatst. De te graveren tekst of naam mag maximaal 10 tekens bevatten (inclusief spaties). U voegt de foto en de tekst in de vervolgstappen eenvoudig toe aan uw bestelling. De fotohanger wordt vervaardigd uit hoge kwaliteit 925 sterling zilver.

U kunt eventueel de volgende kettingen meebestellen:

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items