opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren hartjes hanger met foto en geboortesteen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
139,95

Ketting meebestellen:

Geboortesteen:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Uniek om te geven, geweldig om te krijgen! Deze prachtige zilveren fotohanger in de vorm van een hartje kan volledig gepersonaliseerd worden. Zo kunt u een afbeelding en eigen tekst toevoegen en een datum op de hanger laten graveren, bijvoorbeeld als aandenken aan een huwelijk of ter ere van een geboorte. De hanger kan verder worden afgewerkt met een schitterende steen naar keuze die de maand van de bijzondere gebeurtenis representeert. Een uniek cadeau of aandenken!

hanger graveren steen

  

De hanger is 30 bij 31 millimeter groot. Uw afbeelding wordt hier geschaald op geplaatst. De te graveren tekst mag maximaal 18 tekens lang zijn (inclusief spaties) en de datum maximaal 10 tekens. De fotohanger wordt vervaardigd uit hoge kwaliteit 925 sterling zilver.

Uw foto en tekst kunt u eenvoudig toevoegen in de vervolgstappen.
Daarnaast is het mogelijk om een van de volgende kettingen mee te bestellen:

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: