opc_loader
Gastenboek
Loes 
Nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en...
Giel Zwaan 
Afgelopen week gegraveerde manchetknopen...
Loes Scholman 
Het cadeau wat onze kleinzoon aan onze...
Judith 
Ik heb de ringen met vingerafdruk ontvangen....

Rechthoekige zilveren manchetknopen met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
249,00
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Modern en chique, deze prachtige rechthoekige zilveren manchetknopen met vingerafdruk. Een geweldige aanvulling op ieder formeel of iets informeler jasje. Op de manchetknopen graveren wij met een precisielaser een of twee vingerafdrukken, dezelfde of twee verschillende. Dit maakt deze mooie set van afdrukknopen zeer geschikt als bijvoorbeeld uniek huwelijkscadeau. Of draag de manchetknopen als herinnering aan een overleden dierbare, zodat u deze persoon altijd bij u kunt dragen.

De zilveren manchetknopen met gravure worden gemaakt uit hoge kwaliteit 925 sterling zilver en meten 18,5 bij 12,5 millimeter. De knopen kunnen zowel mat als glanzend worden afgewerkt.
Naast een vingerafdruk is het ook mogelijk om een geschaalde afdruk van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje in de manchetknopen te laten graveren.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: