opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Rechthoekige zilveren manchetknopen met vingerafdruk en tekstvak

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
254,00

Afwerking:

Lettertype gravure:

Afdruk:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Deze prachtige set van zilveren manchetknopen kan helemaal naar uw wens worden gepersonaliseerd. In het rechthoekige design is plaats voor een vingerafdruk naar keuze. Aan de zijkant graveren wij uw persoonlijke tekst of bijvoorbeeld een bijzondere datum, zoals uw trouwdatum of de datum van het overlijden van een dierbare. De keuze is geheel aan u. Kies voor één vingerafdruk voor beide manchetknopen of aan iedere kant een verschillende afdruk.
Ook is het mogelijk een geschaalde afdruk van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje in de manchetknopen te laten graveren. De manchetknopen worden speciaal voor u gemaakt en zijn dus gegarandeerd uniek.

De rechthoekige manchetknopen worden vervaardigd uit hoge kwaliteit 925 sterling zilver en meten 17 bij 12 millimeter. De plaat waarop de gravure komt is 1,8 millimeter dik.
Voor de persoonlijke tekst kunt u kiezen uit een sierlijke schrijfletter of een rechte drukletter. De zilveren manchetknopen kunnen zowel mat als glanzend worden afgewerkt.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken. 

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: