opc_loader

Set zilveren ringen met vingerafdruk lasergravure

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
159,90
Ringmaat herenring:
Ringmaat damesring:
Materiaal:
Gravure:
Afdruk:
Breedte:
Beschrijving

Set van twee rechte hoogglans zilveren ringen met vingerafdruk. De vingerafdrukken worden in hoge kwaliteit met een laser gegraveerd in de buitenzijde van de ringen. Laat aanvullend de binnenzijde van de ringen graveren met een tekst naar keuze in een sierlijke schrijfletter of een standaard blokletter.
 

Wij kunnen overweg met alle afdrukken zoals inktafdrukken of afdrukken in was of rubber. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de instructies om de vingerafdruk(ken) aan te leveren. Indien u nog geen afdrukken beschikbaar heeft kunt u afdruksets mee bestellen voor het eenvoudig maken van afdrukken.

Deze koppelringen zijn ideaal te gebruiken als trouwring met vingerafdruk, relatieringen met vingerafdruk of als een ring met vingerafdruk ter nagedachtenis van een dierbare.


Deze koppel ringen zijn verkrijgbaar in ringmaten 15,5mm tot en met 23mm. Deze set ringen met vingerafdruk kunt u laten uitvoeren in de breedtes 5mm, 8mm of 10mm. Voor een set met verschillende breedtes kunt u hier twee losse ringen bestellen.

Extra informatie

Ringmaat meten ringen met vingerafdruk

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: