opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service
Gastenboek
Astrid 
Ten eerste wil ik jullie bedanken voor de...
Marion 
Mijn nichtje was/is erg blij met haar...
Mirjam 
We hebben de armband met tekst ontvangen én...
Rina 
We hebben de ringen ontvangen. Ze zijn...

Glazen ashangers

In januari 2024 hebben wij een samenwerking gesloten met White Rabbit Gallery. Deze prachtige en bijzondere assieraden worden individueel en op bestelling handgemaakt door meester glasblaas kunstenaar John King (1982) uit het Verenigd Koninkrijk. Onderaan leest u meer over John King.

Proces na bestelling

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, sturen wij u een voorgefrankeerde envelop met daarin alles wat u nodig heeft om een kleine hoeveelheid as veilig aan ons te versturen. De levertijd van dit sieraad bedraagt circa 6 weken. Wij raden u aan een kleine hoeveelheid as te bewaren mocht er onverhoopt iets mis gaan met de post. 

Is mijn as veilig bij jullie?

Wij gaan uiteraard met de grootst mogelijke zorg om met uw as. Verzendingen vinden uitsluitend plaats met PostNL en het Britse staat postbedrijf Royal Mail. Alle zendingen worden met Track & trace verzonden. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan met de zending as naar het Verenigd Koninkrijk, zullen wij ervoor zorgen dat u kostenloos de as opnieuw kunt versturen. Mocht er iets mis gaan met de zending van het gedenksieraad aan u, zullen wij kostenloos een nieuw gedenksieraad voor u maken en versturen.

Zijn er andere kleuren en maten te bestellen?

Ja, in het geval dat u graag een andere maat of een andere kleur wilt bestellen, dan bespreken wij graag met u de verschillende mogelijkheden.

Filters
€ 164
€ 165
Globe meebestellen:
Ketting meebestellen:
Kleur glas:
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1