opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Glazen gedenksieraad DNA Helix

165,00

Ketting meebestellen:

Kleur glas:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

DNA Helix, As Gedenksieraad Hanger. Iconische symbool van al het leven op aarde

Ervaar de betekenis van onze DNA Molecuul Gedenksieraad Hanger, geïnspireerd op het iconische symbool van al het leven op aarde. Deze unieke hanger combineert de symboliek van het DNA-molecuul met de dierbare herinneringen. Een krachtig symbool  van de tijdloze band die nooit verloren gaat.

Kenmerken:

  • DNA Helix Inspiratie: Het iconische symbool van al het leven op aarde, een representatie van verbondenheid en de kern van ons bestaan.
  • As in het glas: Subtiel is een kleine hoeveelheid as zichtbaar in het glas mee geblazen en blijft voor altijd mooi zichtbaar, wat elke hanger uniek en persoonlijk maakt. In nagenoeg ieder ander gedenksieraad verdwijnt de as in een cilinder of urn en is niet meer zichtbaar. 
  • Uniek vakmanschap: Handgemaakt en Mondgeblazen: Individueel met liefde en zorg, handgemaakt en mondgeblazen door meester glasblazer John King.
  • Keuze uit vele kleuren combinaties. Elke hanger wordt individueel en op aanvraag voor u gemaakt. Naast de standaard beschikbare kleuren zijn onze hangers ook beschikbaar in bijna ieder door u gewenste kleuren.  

Specificaties:

Doorsnee 2 CM, platte achterkant, oog diameter 1,5 mm. Het is mogelijk om een zilveren ketting mee te bestellen.

Elk gedenksieraad wordt individueel voor u gemaakt. Indien u meerdere hangers besteld, zullen deze mogelijk niet identiek aan elkaar zijn.

Levertijd: 4-6 weken

Extra informatie

Proces na bestelling

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, sturen wij u een voorgefrankeerde envelop met daarin allwas wat u nodig heeft om een kleinde hoeveelheid as veilig aan ons te versturen. De levertijd van dit sieraad bedraagt circa 6 weken. Wij raden u aan een kleine hoeveelheid as te bewaren mocht er onverhoopt iets mis gaan met de post. 

Is mijn as veilig bij jullie?

Wij gaan uiteraard met de grootst mogelijke zorg om met uw as. Verzendingen vinden uitsluitend plaats met PostNL en het Britse staat postbedrijf Royal Mail. Alle zendingen worden met Track & trace verzonden. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan met de zending as naar het Verenigd Koninkrijk, zullen wij ervoor zorgen dat u kostenloos de as opnieuw kunt versturen. Mocht er iets mis gaan met de zending van het gedenksieraad aan u, zullen wij kostenloos een nieuw gedenksieraad voor u maken en versturen.

Zijn er andere kleuren en maten te bestellen?

Ja, in het geval dat u graag een andere maat of een andere kleur wilt bestellen, dan bespreken wij graag met u de verschillende mogelijkheden.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items