opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service
Gastenboek
Astrid 
Ten eerste wil ik jullie bedanken voor de...
Marion 
Mijn nichtje was/is erg blij met haar...
Mirjam 
We hebben de armband met tekst ontvangen én...
Rina 
We hebben de ringen ontvangen. Ze zijn...

Glazen ashangers

In januari 2024 hebben wij een samenwerking gesloten met White Rabbit Gallery. Deze prachtige en bijzondere assieraden worden individueel en op bestelling handgemaakt door meester glasblaas kunstenaar John King (1982) uit het Verenigd Koninkrijk. Onderaan leest u meer over John King.

Proces na bestelling

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, sturen wij u een voorgefrankeerde envelop met daarin alles wat u nodig heeft om een kleine hoeveelheid as veilig aan ons te versturen. De levertijd van dit sieraad bedraagt circa 6 weken. Wij raden u aan een kleine hoeveelheid as te bewaren mocht er onverhoopt iets mis gaan met de post. 

Is mijn as veilig bij jullie?

Wij gaan uiteraard met de grootst mogelijke zorg om met uw as. Verzendingen vinden uitsluitend plaats met PostNL en het Britse staat postbedrijf Royal Mail. Alle zendingen worden met Track & trace verzonden. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan met de zending as naar het Verenigd Koninkrijk, zullen wij ervoor zorgen dat u kostenloos de as opnieuw kunt versturen. Mocht er iets mis gaan met de zending van het gedenksieraad aan u, zullen wij kostenloos een nieuw gedenksieraad voor u maken en versturen.

Zijn er andere kleuren en maten te bestellen?

Ja, in het geval dat u graag een andere maat of een andere kleur wilt bestellen, dan bespreken wij graag met u de verschillende mogelijkheden.

Filters
€ 164
€ 165
Globe meebestellen:
Ketting meebestellen:
Kleur glas:
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

White Rabbit Gallery’s oprichter en meester glasblazer; John King:

Geboren in 1982 in het Verenigd Koninkrijk, verhuisde King in 1990 op 8-jarige leeftijd naar de staat Washington. Op 15-jarige leeftijd leerde hij de kunst van glasblazen van de vroege pioniers van de Pacific Northwest flamework-beweging. In de loop der jaren heeft hij de speciale vaardigheden geperfectioneerd die nodig zijn om verschillende elementen zoals zilverdeeltjes of as in zijn glaskunst te verwerken en betekenisvolle herdenkingssieraden en kunst te creëren. King’s glasblaaskunst is uitzonderlijk, elk sieraad van zijn hand is een kunstwerk op zichzelf.

Mondgeblazen glazen bijenkorf met 3 vergulde honingbijen ingelegd met bladgoud

John King 2022

   

Unieke Gedenksieraden en Globes: Een Eervolle Herinnering door John King

In de wereld van handgemaakte, glazen gedenkkunst is er één naam die opvalt: John King. Zijn meesterlijke creaties gaan verder dan de conventionele kunstwereld; ze dienen als een tastbare herinnering aan dierbaren die we hebben verloren. Met een focus op handgemaakte en mondgeblazen glazen gedenksieraden en globes, bieden King en de White Rabbit Gallery een unieke manier om geliefden voor altijd te herinneren.

 

Een Persoonlijke Connectie: As in het Glas

Wat de gedenksieraden collectie van King zo buitengewoon maakt, is het zorgvuldige proces waarbij een kleine hoeveelheid as van een dierbare wordt meegeblazen in het glas. Hierdoor blijft de essentie van uw dierbare voor altijd zichtbaar, verweven met het glas dat met liefde en vakmanschap is gevormd. Dit delicate samenspel van materialen maakt van de gedenksieraden van King een ultieme visuele betovering.

 

Dichtbij het Hart: Verschillende Hangers voor Draagbaar Herdenken

De gedenksieraden van John King zijn verkrijgbaar in verschillende typen hangers, waardoor u de mogelijkheid heeft om een stukje van uw dierbare altijd dicht bij uw hart te dragen. Deze zorgvuldig vervaardigde hangers zijn niet alleen sierlijk, maar ook betekenisvol, waardoor ze een tastbare connectie vormen tussen het verleden en het heden. De hangers komen in 3 opvallande varianten;; Lotus flower, Galaxy en DNA Helix en hebben een doorsnee van 2 cm. Bij de producten vindt u de specificaties van het sieraad.

 

King aan het werk in zijn UK studio

 

Een Bijzondere Plek in uw Interieur: Gedenk Globes voor Thuis

Naast draagbare herinneringen biedt John King ook globes aan, verkrijgbaar in verschillende maten, die een bijzondere plek in uw interieur kunnen krijgen. Deze prachtige globes vangen niet alleen het licht op een betoverende manier, maar dienen ook als een blijvend eerbetoon aan uw dierbare. Het is een subtiele, doch krachtige manier om hun nagedachtenis een ereplaats te geven in uw dagelijks leven. De globes zijn beschikbaar in 2 betekenisvolle variaties geïnspireerd op de prachtig bloeiende Lotus bloem (Lotus Flower globe) en het onmetelijke van ons universum (Galaxy globe). Beide beschikbaar in verschillende kleuren en 2 maten; 2,5 en 3,5 cm

 

Een Tastbare Vereeuwiging: As Gedenksieraden met een Unieke Zichtbaarheid

In geen ander as gedenksieraad is de as zo prachtig zichtbaar als in de creaties van King. Het wordt bijna tastbaar, waardoor de herinnering aan uw dierbare voor altijd wordt vereeuwigd. Elk stuk is doordrenkt met emotie en vakmanschap, waardoor het niet alleen een kunstwerk is, maar een liefdevol eerbetoon aan het leven en de liefde die we koesteren.

De White Rabbit Gallery collectie gedenksieraden van John King biedt een buitengewone manier om dierbaren te herdenken. Via zijn kunst creëert hij een emotionele connectie met degenen die we altijd in ons hart willen houden.

 

Gespecialiseerd gereedschap voor de creatie van King’s bijzondere glaskunst

 

Dank voor uw aandacht en interesse:

John King is een jonge vader en echte familieman. Namens John, Johanna, Casper en Bodhi bedanken wij u hartelijk voor uw aandacht en interesse. In geval van vragen komen wij graag met u in contact. 

 

Jonh King met zijn grote liefde Johanna en hun 2 zonen Casper and Bodhi.

 Ashdown Forest, UK. Zomer 2022