opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Cognac as armband met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
117,95

Lengte armband:

Afwerking:

Tekstgravure binnenzijde sluiting:

Vullen sieraad:

Afdruk:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Mooie vingerafdruk armband met met askamer en cognac geknoopt leer. De RVS sluiting kunt u mat of glanzend laten afwerken. In de buitenkant van de sluiting wordt een vingerafdruk gegraveerd door middel van een laser. In de binnenkant van de sluiting kunt u een tekst laten graveren van maximaal 20 tekens.

De asarmband kan gevuld worden via een klein schroefdopje in de sluiting. U kunt de askamer eenvoudig zelf vullen of dit door ons laten doen. Indien u voor deze laatste optie kiest, ontvangt u de instructies voor het (aangetekend) toesturen van de as na plaatsing van uw bestelling.

De leren as armband is 13.3 millimeter breed en verkrijgbaar in de lengte 16 tot en met 23 centimeter. Wanneer u een langere afmeting wenst, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Om te bepalen welke maat voor u geschikt is meet u de pols ter hoogte van de knokkel van het polsgewricht:

- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm
- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm
- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

Leer is een natuurproduct, hierdoor kan de kleur licht afwijken van de afbeelding.

Het is mogelijk om een afdruk te laten graeren van een vinger, een hand, een dierenpoot, een baby voetje of een baby handje. Wij kunnen met alle afdrukken overweg zoals inkt, rubber, was etcetera. Als u de vingerafdruk digitaal beschikbaar heeft, dan kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Mocht u de fysieke afdruk willen aanleveren, dan ontvangt u hiervoor na het plaatsen van de bestelling per mail de instructies om de afdruk aan te leveren. Mocht u nog geen vingerafdruk hebben, dan kunt u hiervoor een afdrukset mee bestellen welke we u per post toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: circa 3-5 werkdagen (indien van toepassing na ontvangst van de as)

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items