opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Brede leren armband met vingerafdruk in sluiting 815

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
99,00

Lengte armband:

Breedte armband:

Tekstgravure binnenzijde sluiting:

Afdruk:

Kleur leer:

Afwerking sluiting:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Deze prachtig brede, lederen armband met vingerafdruk heeft een opvallend slot van edelstaal. De vingerafdruk graveren wij met een laser in het slot.

De armband is heeft een breedte van 25mm en is verkrijgbaar in de lengtes 16-22cm. De armband kan strak, gemiddeld of los gedragen worden. De polsmaat dient bij de knokkel gemeten te worden. Houd u hierbij rekening met de volgende richtlijnen:

- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm

- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm

- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

Deze vingerafdruk armband is verkrijgbaar in diverse kleuren leer. De armband kan geleverd worden met een slot in edelstaal of in massief zilver.

Het is mogelijk een afdruk te laten graveren van een vinger, een hand, een dierenpoot, een babyvoetje of een bijvoorbeeld een babyhandje. Wij kunnen met alle afdrukken overweg zoals inkt, rubber, was etcetera. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per mail de instructies om de afdruk aan te leveren. Indien u de afdruk digitaal beschikbaar heeft, dan kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Mocht u nog geen afdruk hebben, dan kunt u een afdrukset meebestellen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Kleuren leer armband met vingerafdruk

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: