opc_loader

Vingerafdruk ring goud met gleuf en steen 840

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
822,95
Breedte + ringmaat:
Materiaal:
Steen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Vingerafdruk ring van 14 karaats goud met een steen naar keuze en een vingerafdruk van uw geliefde of dierbare. Het is ook mogelijk om een afdruk van een handpalm, dierenpoot, babyvoetje of babyhandje in de ring te laten verwerken..

Wij kunnen met alle afdrukken overweg zoals inkt, was, rubber etc. Na het plaatsen van de bestelling omtvangt u de instructies om de afdruk naar ons toe te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De afdrukring is verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roodgoud in ringmaat 15,5mm tot en met 21,5mm. De ring kan in de breedtes 4mm, 6mm en 8mm besteld worden.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Gouden vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items